——————-Een reis door en vanuit het innerlijk van de schrijver, met zijn campertje als toneel attribuut. 
De Alleenganger op pad om een  al-één-ganger te worden. Tenminste… dat is de zoektocht.

Op een unieke, open, eerlijke, en ook bij vlagen hilarische wijze beschrijft deze Alleenganger zijn ervaringen, ontmoetingen, gedachten en inzichten op deze tocht. De sensitieve man ontdekt dat de stilte niet buiten zichzelf gevonden kan worden, maar dat daarvoor een innerlijke reis nodig is. 

Dus het is tweeërlei: een uiterlijke én innerlijke reis. 

Op een inzichtelijke manier zien wij het spirituele doel en de betekenis van het alleen-zijn. Ook binnen relaties ontkom je er niet aan. Iedereen heeft recht op zijn of haar eigen eenzaamheid. Niemand is daar schuldig aan. Het is een verwijdering van je diepste zelf en je ervaart dan de innerlijke roep om dat te her-ontdekken. Iedereen – niemand uitgezonderd –  wordt op een bepaald moment met deze innerlijke roep geconfronteerd.

HSP- hooggevoeligheid – waar velen in deze tijd mee te maken hebben, droombeleving, meditatie, en eenheidservaringen komen ruim aan bod in het boek. Wat is betekent Christus of universeel bewustzijn eigenlijk?

Ook wordt er een verbinding gelegd met de huidige coronacrises. De vele mensen die hier rechtstreeks of zijdelings door geraakt worden kunnen in dit boek troost en antwoorden vinden op de innerlijke vragen.

Het is een veelzijdig boek waarin veel lezers zich in zullen herkennen. Het is een boek van deze tijd met nieuwe en hoopvolle perspectieven voor de zoekende mens naar de zin van het bestaan, nu het materialisme zijn glans verloren heeft.

——————–

Jan Verduin is een student in het aardse dualisme en zal dat zijn leven lang blijven. Is een verzamelaar van inzichten, gedestilleerd uit eigen doorleefde ervaring. 
Hij heeft het grootste deel van zijn leven gewerkt in vernieuwende initiatieven.
Heden:
Initiatiefnemer en schrijver van de website en Facebook pagina deverwanten.nl: die een podium wil geven aan het idee over ziel en geestverwantschap. Over in relatie zijn met ons-zelf, de ander en alles wat ons omgeeft.

Ik vertegenwoordig geen spirituele 
wereldbeschouwing of denkrichting
Ik vertegenwoordig slechts mij-Zelf
en hoop dat de lezer daarin ook 
zich-Zelf zal herkennen.

Jan Verduin

Boek 464   pagina’s  
eBook 12,50 nog te bestellen bij boekenbestellen.nl    
Het papieren boek is helaas uitverkocht….nog wel wat rechtstreeks verkrijgbaar
bij info@deverwanten.nl

Lees ook de inleiding De Alleenganger 
Voor reviews, boekbesprekingen e.d

 

(Totaal aantal bezoeken: 2.001, 1 bezoekers vandaag)
  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van De Verwanten!