De Handk8639172

Stervend in het licht
Hulpeloos, wentelend
Volgend de spiraal van licht
naar duister
Tastend zoekend naar de hand
De verloren troostende metgezel
 
Door vader en moeder grijp ik uw hand
Tot het besef misleid te zijn
Teleurgesteld, zoekend
Reikt zij mij haar hand
Tot ook haar ontmaskering
Breekt de knellende band
 
Alsmaar, onstuitbaar dieper vallend
Schreeuwend om steun en leiding
Reiken diverse gestalten mij de hand
Smedend aan ijzeren banden
Voor eeuwig te verlammen
Mijn willoze handen
 
Eindelijk gloort het bewustzijn
Doen mij de lafheid beseffen:
Te willen blijven een kind
Voor altijd vasthoudend de hand
Eeuwig durend blind
 
Langzaam dringt het zicht door
Niet langer meer de zoeken
Maar zelf… door heel mijn wezen
             De hand te zijn
 

GRATIS ABONNEREN OP NIEUWE PUBLICATIES

Vul hier onder je emailadres in om een melding te ontvangen bij elk nieuw bericht op dit blog. Het emailadres blijft privé en wordt niet zichtbaar voor auteur of anderen. Vergeet niet de link in de bevestigingsmail te activeren.

U wordt verwezen naar de pagina van Feedburner. Hier moet u Recaptcha "Ik ben geen robot" aan vinken en vervolgens op "Complete Subscription Request" klikken. De foutmelding "Sorry, not a valid Captcha answer. Please try again." kunt u negeren.